mm

Wil je queer mensen ontmoeten? Sluit je aan bij de community

Je bent nieuw in de stad en op zoek naar nieuwe queer vrienden. Dat kan best even zoek zijn. Een avondje uit gaan is leuk maar of er hierna ook echt vriendschappen uit ontstaan is niet gegarandeerd. Laat staan als je iets te diep in het glaasje hebt gekeken en niet meer precies weet wie je vorige nacht ontmoet hebt. Je kan altijd Bumble voor vriendschappen uitproberen, hoewel dat ook niet altijd een even groot succes is. Je weet niet wie je precies gaat zien, en dus moet het maar net tussen jullie klikken. Naast dit weet je ook niet of die persoon queer is, en wanneer je specifiek op zoek bent naar like-minded mensen kan het best een zoektocht zijn.

Queer Beer events

Queer proeverij
Een of twee keer per jaar organiseren we Queers, Beers & Bites. Tijdens dit evenement gaan is het tijd om de lekkerste queer bieren te proeven met queers! En natuurlijk is er ook wat te snacken voor als onze maag gaat knorren. Tijdens de queer proeverij leer je hoe je bier proeft en mag je de bieren beoordelen. Aan het einde van de avond spelen we een quiz over of de kennis ook is blijven hangen. Het is extra leuk om dit evenement te bezoeken omdat het de manier is om nieuwe mensen te leren kennen. Het is ook mogelijk om alleen naar de queer proeverij te komen en je aan te sluiten bij andere duo’s of groepen.

Queer pubquiz
Wie weet hoeveel minuten Madonna te laat kwam tijdens haar concert in de Ziggo Dome? Wie is de Lesbian jesus van Nederland? En wat is het oudste gay cafe van Amsterdam? Dit en meer in de Queer Beer pubquiz. Een avondvullende activiteit waarin je in teams (queer) vragen in allerlei categorieen beantwoordt. Je kan meedoen in een vriendenteam of je solo opgeven en laten ingedeeld worden. De winnaar van de queer pubquiz maakt natuurlijk kans om een fantastisch queer pakket. Wil je meedoen aan dit evenement? Join dan de community om met korting deel te nemen.

Drag Bingo
Covergirl put that base in your walk! Ben jij gek van Drags of wil je gewoon een fantastische avond vol entertainment beleven? Kom dan naar onze drag bingo. Het rad draait, de meiden zijn er klaar voor en zijn spetterende prijzen te winnen. Het zal nat worden! En heet natuurlijk, want jij bent er. Onze drag bingo is natuurlijk onder het genot van een lekker koud biertje én belooft altijd een waar spektakel te worden. Wees wel op tijd met aanmelden want vol is vol.

Karaoke
Fan van Troye Sivan, Lady Gaga of Alice Olsthoorn? Voor iedereen is er een passend genre tijdens onze karaoke avond. Schraap je keel maar goed want ook jij krijgt die microfoon in handen. Voor onze karaoke-avond werken we samen met een van onze partner café’s in de randstad.

Brouwdag
We zoeken regelmatig mensen die ons willen helpen met het maken en verkopen van ons bier. Ben je creatief, handig of bedenk je ons nieuwe recept? Dan hebben we je nodig! Je krijgt per mail een oproep om kosteloos mee te doen, en uiteraard, voor wat hoort wat. We sluiten de dag af met een gezamenlijke borrel!

Queer filmavond
Popcorn, bier en een queer film: perfecte combinatie voor een gezellige avond. Ieder jaar proberen we een queer filmavond te organiseren. Verwacht een goed aantal chill plekken, een goed gewaardeerde queer film en een zaal vol queers en beers.

Korting
Nederlanders, willen altijd korting. U vraagt, wij draaien. Als lid van de community ontvang je regelmatig korting op bieren, events van samenwerkingspartners of andere acties. Kortingen worden hier op onze social media kanalen gedeeld of je krijgt ze per mail binnen als je gratis lid wordt van de Queer Beer community.

Dit is een kleine greep uit onze activiteiten wil je op de hoogte blijven van de aankomende evenementen en acties? Word dan gratis lid van de community. Zelf een leuke activiteit of wil je vrijwilliger worden? Mail ons dan via info@queerbeer.eu.

queer beer

2 Comments

  • Brandon Miller

    At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos.

    • Benjamin Poole

      Elementum curabitur vitae nunc sed velit dignissim. Egestas dui id ornare arcu odio. Eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *